Bine aţi venit pe site-ul Primăriei comunei Bogdand

Comuna Bogdand se află la 60 km de municipiul reședință de judet Satu Mare pe drumul județean DJ 196, fiind situată la zona de graniță dintre judetele Satu Mare, Maramureș și Sălaj.
Satele care formeaza comuna sunt: Bogdand - localitatea de reședință, Babta - la 4 km distanță de localitatea de reședință, Corund - de asemenea la 4 km de localitatea de reședință, Ser - la 5 km de reședință
Comunele cu care se învecinează Bogdand sunt: Samsud şi Chiejd la sud-est, respectiv la sud-vest, comune care fac parte din județul Sălaj; la nord-est se află comuna Bicaz din județul Maramureș iar la nord, nord-vest si la est este mărginită de comunele Socond, Supuru si Hodod din județul Satu Mare.
Primăria Bogdand

Stimaţi concetăţeni

În calitate de primar al comunei Bogdand, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.
Primar
Bojan Aurel